2021-06-11 08:05:45• hírek • közlemény

Espresszó: ezúttal a fiatalok sikeres munkavállalásáról kérdezték Lepedus Istvánt

Immár második részével jelentkezik az Espresszó című minisorozat, melyben olyan interjúk, beszélgetések és valós történetek hangzanak el, amelyek inspirálják és ösztönzik a Szatmár megyei fiatalokat és igényeiket a pályaorientáció terén, valamint a megfelelő álláskeresésben.

utakat, amelyeken kevesen járnak, vagy éppen nagyon sokan. Míg kávédat kortyolod, ismerd meg a Hey kezdeményezést, és a Laboro.ro platformot, amely a szatmári fiatalok munkaerőpiaci helyzetén igyekszik javítani, különös tekintettel a hátrányos helyzetben lévő álláskeresőkre” – ismertetik a minisorozat lényegét az ötletgazdák. A második részben Kevin a fiatalok sikeres munkavállalásáról kérdez, valamint arról, hogyan működik mindez a való életben. A kérdésekre ez alkalommal is Lepedus István válaszol.
 


A Laboro egyébként egy olyan újonnan indult, kétnyelvű webes felület, amely a romániai Szatmár megye és a magyarországi Szabolcs-Szatmár-Bereg megye területén élő fiatalok munkaerőpiaci helyzetén igyekszik javítani, különös tekintettel a hátrányos helyzetből érkező álláskeresőkre. A 2019-ben indított HEY! projekt részeként megvalósuló portál kezdeményezője a szatmárnémeti AGES Egyesület. Erről részletesebben ide kattintva lehet olvasni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: